10 feb. 2009

Pui Shanghai





Cine si-a invins prejudecatile si a gustat vreodata din bucataria orientala stie despre ce vorbesc.

Ingrediente:

- piept de pui
- 3 oua
- 1 lingura de mustar dulce
- 2 linuri sos de soia
- 3 linguri de amidon
- 1 cana faina
- condiment pt pui
- ulei pt prajit

Mod de preparare:

Se curata piptul de pui de piele si oase si se spala bine.
Se taie in fasii subtiri de latimea unui deget.
Separat bateti 3 oua cu mustar, 3 linguri de amidon, sos de soia, condiment de pui pana obtineti o maia asemanatoare cu aluatul de clatite.
Puneti faina intr-o farfurie adanca si sa trecem la prajit. Se incinge bine uleiul.
Treceti fiecare bucatica prin faina si apoi prin coca de ou si apoi o prajiti la foc potrivit.
Puiul prajit se scoate pe hartie absorbanta sau servetele pt a indeparta excesul de ulei.
Pofta mare!

Niciun comentariu: